tirsdag den 23. august 2011

Powerrade halvmaraton d.21 august 2011

Jeg går aldrig i vejen for en udfordring, heller ikke når det ikke drejer sig om scrap. Så da der i efteråret sidste år blev slynget en bemærkning ud som: Kunne det ikke være sjovt med et halvmaraton? var mit svar jo, og et par dage efter var jeg tilmeldt!
Træningen blev sat igang, men blev også lige afbrudt af 14 dages ferie på Tenerife, hvor det kun blev til en løbetur, da det var håbløst at løbe i 35 graders varme. Vel hjemme med 12 dage til, at startskuddet ville lyde måtte der lidt km i benene, men jeg var også godt klar over, at der ikke skulle lægges for hårdt ud efter ferien, så den længste tur blev kun på 8 km.

Så det var med mange sommerfugle i maven, at jeg i søndags stod ved startlinien på Østerbro, men målet var klart - jeg skulle gennemføre og det skulle være med løb som en fornøjelse!

Starten er gået, vi er igang og sommerfuglene er over alle bjerge.

Jeg kommer rigtig godt fra start, og får fyldt mig med væske ved samtlige væskedepoter. Der er folk langs hele ruten, en masse underholdning, musik osv. som virkelig gør turen til noget særligt, alligevel løber jeg ind i en kæmpe krise ved de 16 km. - kampen er sej, men jeg vinder heldigvis ;o)
100 m. til mål - de sidste kræfter bruser frem ved synes af mand og børn, som hepper det bedste de har lært.

Tænk at man et par min. efter ovenstående billede er taget kan se sådan her ud:

En meget glad halvmaraton debutant :o)

2 timer 17 minutter og 54 sekunder tog det at tilbagelægge 21,1 km - næste gang må det kunne gøres hurtigere ;o)

mandag den 15. august 2011

Vandrepakke

Jeg har været med i en vandrepakke, hvor man kunne tage det man ikke kunne stå for, derefter skulle man lægge noget nyt i pakken og så sende den videre til den næste scrapper på listen.
En sjovt måde, at få nye sager på imens man får sluset noget af det ud, som man ikke lige får brugt.

Jeg tog dette fra pakken:

Jeg lagde dette i pakken: