mandag den 28. november 2011

Scraploppemarked

I lørdags var jeg til scraploppemarked hos Scrapfactory - en helt fantastisk mulighed for at få fingrene i nogle virkelig billige scrapsager!
Jeg fik alt dette her:

Da der var pris på det hele viste en hurtig udregning, at der var sager for 1876 kr. og hold nu godt fast, for jeg gav kun 725 kr. - se så er der noget ved at komme på loppemarked :o))

Jeg kan kun anbefale at tage på scraploppemarked, der er virkelig penge at spare og så er scrapfolket bare søde og rare, så det foregår i god ro og orden - ingen sindsyge kvinder der råber, hiver og skubber ;o)

fredag den 11. november 2011

Børnene

Oliver og Mathilde fik i starten af oktober taget billeder i hhv. skolen og børnehaven, billederne var helt perfekte til endnu en side i hver deres scrap-mappe.
Jeg har valgt at lave de to lo så de ligner hinanden, dog i hhv. drenge- og pigefarver ;o)



Jeg forsøger at øve mig i, at lave lo uden en masse pynt, men det er dælme svært at styre min indre "pynter".

onsdag den 9. november 2011

Halloween layout

Oliver var så vild med vores græskar, at han bare måtte tage nogle billeder af dem, og spurgte efterfølgende om jeg ikke kunne scrappe et af dem - det er hermed gjort.


Papiret kender jeg desværre ikke navnet på. Jeg synes det var lidt "bart" så jeg valgte at stemple cirkler med proppen fra en glimmer mist ;o)

søndag den 6. november 2011

Endnu en super SAM

Tusind tak til scraptøserne, for en helt fantastisk weekend - jeg kunne godt have brugt et par dage mere!

Må indrømme, at jeg rent produktionsmæssigt har overgået mig selv, jeg fik lavet en julekalender, 3 layouts og kom igang med 2 julekort. Derudover har jeg fået shoppet, snakket, grint - det har ikke gået stille for sig.

Lidt gode sager:


Julekalenderen, har længe været et projekt jeg gerne ville igang med, men det er bare aldrig rigtig blevet til noget. Nu kom der så en bestilling på den, så jeg skulle igang... jeg er blevet så glad for den, at jeg nok bliver nød til at lave en mere!




Papiret er fra Lost and found
Det store snefnug er fra en Martha stewart punch
Hegnet er fra Tim Holtz