torsdag den 19. juli 2012

Måske starten på en Smashbog

I morgen starter ferien med familien :o) Bilen er pakket og kl.6 i morgen tidlig er det afgang mod Tyskland. Det er først gang, at vores lille familie skal på campingferie, og vi alle 4 er meget spændte. Siden vi tog beslutningen om, at ferien i år skulle være en campingtur, har jeg tænkt på, hvordan jeg lettest kunne scrappe oplevelserne undervejs og pludselig var den der - en Smashbog!
Jeg har aldrig lavet sådan en før, så det passer vel meget godt til vores første campingferie - Novice, novice...

Går alt vel, så kommer jeg hjem fra en fantastisk ferie, med en fantastisk Smashbog :o)


Vi har alle 4 valgt noget, vi kunne forestille os i Smashbogen :o)

Vi ses om 14 dage.

mandag den 16. juli 2012

2 layouts fra lørdagens logescrap

Endnu et layout fra en skitseudfordingen, hvor der lige var den ekstra krølle, at pynten kun måtte være i sort, rød og lyserød. Igen har jeg brugt det skønne papir fra Awesome - Simple stories :o)



Næste layout var en udfording til mig selv, jeg måtte kun bruge et stykke papir. Ginen er skåret på min shilouette. Jeg har flere gange været ved, at lave det om for at bruge mere papir, men nu her 2 dage efter, så er jeg faktisk blever rigtig glad for det, så nu får det lov at blive som det er:



fredag den 13. juli 2012

Udfordringerne fra Logescrap

Første udfording lød: Det skal være et LO på 30x30 cm. Du skal bruge billeder fra en rejse, ferie, en tur eller lign. Der skal være både bogstaver og tal i din titel, som skal bestå af mindst 3 forskellige skrifttyper.

Jeg har brugt et billede af Oliver fra en tur på Hammershus og papiret, er fra den helt fantastiske serie Aweso Me fra Simple stories:


Næste udfordring lød: lav et LO ud fra en skitse vi fik udleveret, det skulle være 30x30 cm. og så måtte man kun bruge følgende bogstaver: AAEEEEIJLNNRRTTTTSSU i sin titel.

Det blev til nogle billeder fra samme tur på Hammershus. Papiret er Periphery fra BasicGrey:


Alle 3 billeder er printet på min nye Selphy printer :o)

onsdag den 11. juli 2012

En ekstra eksamensgave!

I sidste uge komme posten med en pakke med mit navn på... jeg plejer ellers altid at have helt styr på, hvornår jeg skal kigge ekstra godt efter posten, meeeeen lige denne her pakke, den stod ikke på ventelisten.

 Til min meget store overraskelse, stod jeg pludselige med denne her sag i hånden:


Hvorefter Rune indskød en bemærkning om, at det var en ekstra eksamensgave. Hvor heldig har man lige lov at være!!! Jeg har nu bruge flere dage/nætter på at lege med den, og den er intet mindre end genial. Jeg kan virkelig ikke huske, hvornår jeg sidst har været så vild med en teknisk gave - men den er lige mig og jeg kan kun anbefale den :o))


søndag den 8. juli 2012

Logescrap

I går var jeg til Logescrap, som altid var det super hyggeligt. Jeg overgik mig selv, og deltog i alle 3 udfordringer!
Kortudfordringen lød: Lav et kort. Du SKAL bruge, og må kun bruge følgende farver, til dit pynt: BLÅ, HVID og RØD. Format, farver, mønsterpapir, titel m.m. er helt efter eget valg.
Jeg fik først blod på tanden, da der var en halv time til aflevering, hvilket betød at mit kort ved afleveringen var uden syning og tekst. Alligevel trak lykkens gudinde mig som vinder :o)

Mit kort:

Præmien var en die fra Die-namics - lige noget for mig, så det kunne ikke være bedre:

Tak til lykkens gudinde og tak til tøserne for en super hyggelig dag.

fredag den 6. juli 2012

Donna kort

Efter sidste indlæg gik jeg igang med 2 Donna kort. Jeg gik udfra at jeg et par dage efter ville kunne lægge billeder på bloggen, men hold da helt ferie det tager lang tid at sy i hånden!!! Nå, men nu er de endelig blevet færdige og ingen tvivl om, at det ser rigtig godt ud med ægte syninger, meeeeen jeg overvejer lige om, jeg skal snyde næste gang ;o)



Forsat god ferie, til jer der har ferie, og god weekend til jer andre :o)