søndag den 26. december 2010

Æske med låg, der sidder fast på æsken...

På SAM mødte jeg Karina, som laver en masse kreativt kort, layouts, kasser, æsker osv. osv. hun har desværre ikke en blog, men jeg håber det kommer med tiden.
Karina viste mig en æske, hvor låget sidder fast på æsken, jeg blev lidt betaget af den, da jeg straks kunne se den i brug til små værtindegaver, smykker eller andre små ting, som lige mangler en lille personlig æske.
Jeg fik dog sat mig selv på noget af en udfording, skabelonen var for stor til at være på et 30x30 cm. ark, så jeg gik igang med at måle, regne, trække fra osv. og har nu ENDELIG fået lavet en skabelon der passer til et 30x30 cm. ark.


Når æsken skal åbnes holder man på æsken og løfter op i låget, som man normalt ville åbne en almindelig æske:

Så åbner låget sig og indholdet af æsken er lige et at tage ud:

Der er fordel i at bruge et mønsterpapir med mønster på begge sider, da låget bliver foldet af bagsiden af papiret.

Til æsken har jeg brugt papir fra Riddersholm :o)

Hvis du har fået lyst til at lave den, så har jeg forsøgt mig med en skabelon her:

torsdag den 23. december 2010

Indpakning

På scrapsisters faldt jeg over en super måde, at pakke gavekort eller billetter ind.

I år har vi en gave, der er noget flad at lægge under juletræet, så den har lige fået sig en scrappet indpakning, nu pynter den noget mere og er helt sikkert ikke så let at gætte ;o)


Papiret er fra Riddersholm, stemplet er fra Inkido og blomsten er lavet efter en tutorial fundet hos Aka :o)


Alt papir er revet i kanterne og har fået en gang sværte. Blomsten har også fået sværte og efterfølgende en omgang diamond dust - nu håber jeg så bare at modtageren bliver glad ;o))

mandag den 13. december 2010

Mor

Jeg scrapper stadig gamle billeder, her er det min mor hos fotografen da hun er 15 måneder.

Papiret er Bittersweet fra Basicgrey, chipboard-blomsten er fra samme serie, blomsterranken har jeg selv lavet af ukendte blomster.
Baggrundscirklen er revet i kanten og sværtet med old paper, og så har jeg prøvet at presse mig selv til at holde lidt fast i det "tomme rum" fra sidste layout.

mandag den 6. december 2010

Brødre

Jeg har været i gemmerne, og er lige nu vild med at scrappe gamle billeder - Her er det min morfar og to af hans brødre.

Mønsterpapiret er fra Inkido, der er revet i stror stil og efterfølgende er der distresset med Old paper - det hitter lige for tiden.

Jeg blev sat på noget af en udfordring, jeg måtte kun scrappe vandret og der skulle være luft foroven... ikke lige det jeg gør mig mest i, og det kribler stadig i mine fingre for at fylde "luftrummet" ud...