søndag den 20. februar 2011

Modelling paste

Jeg har tilmeldt mig Eva og Katrines kursus Modelling paste. Til at starte med var jeg lidt bekymret for om det overhovedet var mig, MEN jeg skal lige love for at jeg har smidt de tanker væk, jeg er fuldstændig bidt af en gal modelling paster!

Det er indtil videre blevet til 2 layouts som jeg er blevet rigtig glad for, at jeg så har brugt så meget "paste" at de vejer et ondt år, det snakker vi så ikke mere om ;o))På det sidste er der ikke så meget pynt, da billedet siger rigtig meget alene med baggrunden, men jeg synes desværre ikke billedet at layoutet lader det komme til sin ret...

7 kommentarer:

 1. LOL - ja, de kommer hurtigt til at veje noget... ;o)

  Men for pokker, nogle lækre resultater. Det er virkelig nogle flotte krakeleringer, du har fået frem - og de blomster er bare for fede.

  Mht. til det sidste, så tror jeg, jeg ville have ladet noget pasting gå ind over billedet og så have lavet nogle mørke partier omkring billedet. Flueknepperi, det er super lækkert, som det er - og ja, billedet taler jo for sig selv... ;o)

  SvarSlet
 2. Wow det der modelling paste må du da lige fortælle lidt mere om, eller bedre vise os ;o) Super lækre LO's du har fået lavet og jeg synes da netop at det nederst lader billedet komme til sin ret. Det er jo billedet der er det vigtigste og at du har valgt ikke at overdænge det LO med alt muligt andet, synes jeg netop gør, at billedet er i centrum. Super flot.

  SvarSlet
 3. Superflotte layouts...for det hedder det vel stadig.... hihi.
  Jeg har ikke tilmeldt mig det snat-griseri-kursus. Men det er da lige før man fortryder. Det ser altså så spændende ud.
  Dit første lo er bare sååå smukt og de pynteting der er på understreger jo fotoet. FLOT.
  Nr 2 er lidt skrap i farven - men jeg tror at foto og farve passer fint sammen. Det er jo fra det kolde nord. Og flot ser det i hvert tilfælde ud.

  ØV at du ikke kommer til Fyn den 12/3. Så må jeg nøjes med et foto af din ryg...indtil videre !

  SvarSlet
 4. Aj hvor lækkert - jeg skal også lige se det modeling paste med fingrene næste gang vi ses og jo vi kan sagtens finde ud af en Rikke-tjekker-dine-ting-ud-dag.

  Lækre LO´s du har lavet - jeg synes de begge ser supergodt ud og ofte er det jo endnu bedre live end på billeder.

  SvarSlet
 5. De ser bare super flotte ud begge to :D rigtig fin struktur, der jo passer smadder godt til isbjørne og sne =)

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke hver for sig... en spændende teknik og så flotte dine blomster er blevet

  Ha en dejlig solskins dag

  SvarSlet
 7. SUPER skønne MP layouts du har lavet. Super skønt Isbjørn billede - og flot pynt du har brugt.
  Kan også rigtig godt lide det blå LO, men tænker at billedet måske skulle ha' været lidt større - så man rigtig kan se hvor smukt det er.

  SvarSlet