torsdag den 28. april 2011

Klare farver, bagepapir og søvnløse nætter!

Hvad en udfording dog ikke kan gøre...

I mandags modtog AKA en udfording af CECILLE, jeg sprang straks med på den, for at udfordre mig selv lidt. Første udfordring bestod i at finde et papir klare farver... til sidst fandt jeg et, men så gik jeg også i stå! De næste par dage bød på søvnløse nætter, og så mange forskellige opsætninger, at jeg til sidst opgav at tælle, pynt af, pynt på osv. osv.
En sen nattetime kom jeg i tanke om en sjov idé jeg fik af en bruger på Scrapsisters - brug blonder fra en BH ;o)) Ikke at jeg lige var sikker på at, det var BH-skuffen jeg skulle på jagt i efter pynt, men jeg skulle på jagt i huset, noget måtte kunne bruges!
Efter en lang jagt i går, var min lykke gjort - En sej udfording, men efter et par hårde dage/nætter og en halv rulle bagepapir fattigere så blev mit layout færdigt.

You make me smile:

8 kommentarer:

 1. Aiiiiiihhh, hvor smukt. Lækkert baggrundspapir og FLOT med alt det bagepapir.....(Vi burde næsten splejse til en ny rulle til dig ..hihi...)Det var dog en god ide.
  Godt du ikke ødelagde en BH, for den skulle vist være kæmpestor, for at der var blonde nok til den omgang !
  Jeg synes, du er bestået !!!

  Pudsigt som man nogen gange kan være totalt ideforladt og have store problemer....og andre gange kører det bare....Hænger det mon sammen med store forventninger til sig selv - eller præstationsangst ??

  Og så er det bedste næsten, at jeg tror, det er dit ansigt. Er det rigtigt ? Hvorfor genmmer du det i så fald, hver gang jeg er i nærheden ? Du er da smuk.

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt... og sikke dejlige dejlige farver du hat brugt. Ser så flot ud med "blonden". Jeg har det som dig, mange LO'er bliver udtænkt om natten:-)

  Ha en dejlig dag!!!

  SvarSlet
 3. Super flot LO, rigtig godt foto og lækre farver :)

  SvarSlet
 4. He he ja den har da trukket tænder ud, men du har da løst opgaven flot. God ide med blonden og lækkert at man kan blive inspireret af andre scrappere og så alligvel gøre det til sin egen løsning. Flotte farver og helt perfekte til det sort/hvide billede.

  Håber du får sovet nu opgaven er løst :-)
  Knus

  SvarSlet
 5. Sikke en god ide og jeg gætter på det ikke var helt nemt at punche blonde i bagepapiret. FINT LO og hvor ser I søde ud. Hilsen Charlie

  SvarSlet
 6. Din søvnløse nat gav da virkelig pote røde Rikke. Hvor er det bare sødt og du har i hvert fald helt styr på papiret i klare farver. Fantastisk idé med bagepapirblonden, den bliver lige lagt i idé banken.

  SvarSlet
 7. SØDE Rikke, ikke røde Rikke (uha skal da vist snart have nye TASTATUR BRILLER)

  SvarSlet
 8. Ingen tvivl om, at den udfordring er da bestået til UG og slange og kryds og hvad det ellers hed dengang for mange år siden ;o)
  Super smukt!!!!

  Knus Diana

  SvarSlet