søndag den 12. juni 2011

Origami box der bare må deles

I fredags tog jeg hul på endnu en eksamensperiode, som varer  de næste tre uger. Det overlader ikke særlig meget tid til scrap, men jeg havde lovet en veninde et dåbskort som skulle bruges i dag, og man skal som bekendt holde hvad man lover, så jeg måtte scrappe :o)
Der var på forhånd sat lidt krav til kortet. Det skulle være til 3 børn - to drenge og en pige, det måtte ikke være i de "normale" babyfarver, det måtte gerne være anderledes og der skulle helst ikke være for meget pynt på... let opgave ikk ;o))
Jeg kan hilse og sige at jeg virkelig har været i tænkeboks, og endelig i fredags kom jeg så i tanke om en tutorial jeg på et tidspukt fandt på Youtube, og det blev min "redning":


Kortet bragte virkelig lykke, både af giver og modtager :o)

Er der andre der kunne fristes til en hurtig æske, som kan ende i flere forskellige varianter så brug de næste 8 min. her - http://www.youtube.com/watch?v=wD3a0cx79dg

Jeg skal helt sikkert lave flere æsker, når jeg forhåbentlig om 3 uger kan sige pænt goddag til 8 ugers sommerferie!

4 kommentarer:

 1. Det var godt nok en fin løsning på den opgave, for den var da ikke så ligetil.
  Tak for linket.

  Og pøj, pøj med de 3 uger......husker tydeligt hvor anstrengende det var. Men min blog er åben døgnet rundt, når du trænger til overspringshandlinger. Du er velkommen. Jeg vil ikke love nye indlæg konstant, men så må du lægge mange kommentarer til hvert indlæg - hvis det kan hjælpe dig....haha.
  God 2. pinsedag i første omgang.

  SvarSlet
 2. Super flot løsning på en svær opgave. Smuk med blomsten. Held og lykke med eksamenen!!!

  SvarSlet
 3. Lige et svar til dig:
  Ja, det er en sommerfuglepunch fra MS. Af den slags hvor der er 3 (sommerfugle)stempler i låget også. Jeg kan ikke huske hvad den type hedder.
  Jeg håber det går fint med eksamenslæsningen. Og du er da god til overspringshandlinger ind imellem, for du glæder mig jo tit med en kommentar....TAK. Det er så dejligt med lidt input.

  SvarSlet