torsdag den 28. april 2011

Klare farver, bagepapir og søvnløse nætter!

Hvad en udfording dog ikke kan gøre...

I mandags modtog AKA en udfording af CECILLE, jeg sprang straks med på den, for at udfordre mig selv lidt. Første udfordring bestod i at finde et papir klare farver... til sidst fandt jeg et, men så gik jeg også i stå! De næste par dage bød på søvnløse nætter, og så mange forskellige opsætninger, at jeg til sidst opgav at tælle, pynt af, pynt på osv. osv.
En sen nattetime kom jeg i tanke om en sjov idé jeg fik af en bruger på Scrapsisters - brug blonder fra en BH ;o)) Ikke at jeg lige var sikker på at, det var BH-skuffen jeg skulle på jagt i efter pynt, men jeg skulle på jagt i huset, noget måtte kunne bruges!
Efter en lang jagt i går, var min lykke gjort - En sej udfording, men efter et par hårde dage/nætter og en halv rulle bagepapir fattigere så blev mit layout færdigt.

You make me smile:

søndag den 17. april 2011

En veloverstået weekend.

I weekenden har jeg nydt et fantastisk selskab på SAM, det er også blevet til lidt shoppen og lidt scrappen, men nok mest snakken ;o))

Jeg gik faktisk ikke shop-amok som jeg ellers godt kan have en tendens til... her er lidt af mine indkøb, det blev til mere papir end det viste, men det er under kreativ behandling, og så blev det også til 2 QK dies.


Mit mål på sådan en weekend plejer at været min. et layout, denne gang var det Mathilde og morfar, der stod for skud:


Derudover blev det til hele to kort, af meget forskellig stil:




Det sidste kort er lavet efter en ide af Silas, som jeg har mødt både på Scrap´n´dream og nu på SAM, han laver virkelig nogle flotte ting. Hvis du spotter Silas til et scrap-event, så gør dig selv den tjeneste og smut forbi ham!

Tak til scrap-tøserne for en hel fantastisk weekend, glæder mig allerede til vi ses igen :o)))

mandag den 11. april 2011

Så er jeg tilbage...

Det er ikke sådan, når man skal bruge 3 uger på eksamensopgave efterfulgt af en mundtlig eksamen, det betyder minus tid til at være kreativ, MEN i dag kom jeg hel ud på den anden side = en veloverstået eksamen :o)) Så nu har jeg 14 dages ferie, som bl.a. skal bruges på familien, men der skal helt sikkert også scrappes, scrappes og så scrappes lidt mere.
I eksamensgave har jeg fået 57 af disse skønne copics penne:
Jeg håber og krydser alt hvad der krydses kan for, at de når at komme inden weekendes Scrap a mania!!!