søndag den 4. marts 2012

"Ham2scrap"

Mathilde har et par gange set med, når jeg har set How2scrap. Hun er 4 år og er netop begyndt at vise stor interesse for scrap :o)))
En dag vi sidder med scrapsagerne fremme, og vi snakker om, hvad oldemor skal have i fødselsdagsgave udbryder Mathilde: Hun skal have pakken fra "Ham2scrap"!!! Derefter går den store jagt igang, for hun har åbenbart set et af de programmer jeg ikke har set... Vi finder det, og den færdige æske ser sådan her ud:


I æske står oldemors yndlings creme - så med god vilje kan æsken sagtens bruges til andet en gavekort.

Tak for alle de søde kommentarer til fastelavnsdragtern - Oliver blev kattekonge en gang og vandt for bedste udklædning 2 gange og Mathilde blev kattedronning en gang, så det var nogle lykkelige børn, vi havde i fastelavnsweekenden :o)

3 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at have en sød lille pige der kan hjælpe mor med gave til mormor, tak for din kommentar på min blog, ja hvis det stod til mig skulle i alle havde vundet, men der var jo kun en candy. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt at dine børn kan hjælpe dig med scrapsagerne. Godt set af Mathilde, for det er så fin en ide til oldemor.
  (Flere mærker kan bestilles - efter 1. april.)

  Det lyder rigtigt retfærdigt at Oliver vandt udklædningspræmie. Det var også vildt flot.

  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 3. HVor er det en smuk æske... så sødt at din lille pige havde set det:-) God aften

  SvarSlet