søndag den 15. april 2012

Scrap a mania april 2012

Hvilken fantastisk weekend!!

Hyggeligt selskab, en masse scrapbutikker og muligheden for at scrappe - kan man ønske sig mere, det skulle måske lige været lidt mere tid og et dankort, der automatisk fyldte sig selv op ;o)

Scrapklubben, eller noget af den for der var stort ser altid en af os, der var ude at shoppe:


Mine indkøb:


En lille forklaring til julestemplerne - jeg plejer altså ikke at tænke i julebaner på denne tid af året! Linda fra Scrapper, havde nogle lykkegaver med til 50 kr. normalt springer jeg ikke på sådan noget, men min veninde og jeg gav hinanden udfordringen - køb en lykkegave. Vi fik Linda til at været lykkens gudinde, og sørme om jeg ikke fik disse skønne julestempler fra Hero Arts, som jeg har set på hele julen, men bare aldrig har fået købt.

Sidst men ikke mindst så fik jeg den store ære at møde Annette (aka), efter at hun havde gået rundt på messen i 5 timer, og til sidst måtte efterlyse mig, så vi denne gang kunne hilse på hinanden - håber ikke det er sidste gang ;o)

Tak for en super hyggelig weekend.

2 kommentarer:

  1. Det ser hyggeligt ud, og godt du traf Annette, hun kommer jo helt fra Jylland af. knus morkaren.

    SvarSlet
  2. Selv tak søde Rikke for en super hyggelig weekend. Selvom jeg ind imellem havde lidt problemer, så nød jeg virkelig at være sammen med klubben igen. Vi ses alt alt for sjældent i forhold til hvor meget vi nyder hinandens selskab og hvor hyggeligt vi faktisk har det. Og sikke en masse vi fik produceret. Synes vi var meget produktive i forhold til tidligere, selvom der også blev shoppet i stor stil. jeg tror lige at jeg prøver at finde en weekend i kalenderen hvor manden skal på vagt og så inviterer jeg klubben som den dag hos Diana. Det var bare SÅ hyggeligt. Knus og Kram og tak for en dejlig weekend ;o)

    SvarSlet