søndag den 11. marts 2012

Kort - lift fra Nedergaard

Dettte kort er lavet med inspiration fra nogle af Nedergaards helt fantastiske blomster - Jeg skal helt klart lave flere af den slags, hvilket også betyder jeg skal have købt mig nogle flere Hero Arts stempler - men det gør heldigvis ikke det store ;o)

fredag den 9. marts 2012

Kort til kortkassen

Jeg trænger til at få fyldt min kortkasse op, så jeg laver kort og laver kort og lavet lidt flere kort...

Dette er med med det sprit nye papir  Documented fra Simple stories - Så lækkert!


På dette her kort, har jeg for første gang brugt nål og tråd, hold fast det tog lang tid, men effekten gør, at det helt sikkert ikke er sidste gang ;o)



Nøj, hvor jeg glæder mig til at få lagt Photoshop på min nye Mac, jeg koget over paint og er SÅ træt af at se på skæve billeder på min blog ;o)

God weekend!

tirsdag den 6. marts 2012

Halloween 2010

Til logescrap i sidste måned, fik vi en skitse som kaldte på de billeder fra halloween 2010, som jeg stadig ikke havde fået scrappet, og så var det om at smede imens hjernet var varmt ;o)



Billedet snyder lidt... der ser ud som om teksten er svær at læse, men det er den ikke. Den er lavet på papir, som er kørt igennem en dymo og efterfølgende er teksten tegnet om med tusch og sværte - faktisk en rigtig gog effekt.

søndag den 4. marts 2012

"Ham2scrap"

Mathilde har et par gange set med, når jeg har set How2scrap. Hun er 4 år og er netop begyndt at vise stor interesse for scrap :o)))
En dag vi sidder med scrapsagerne fremme, og vi snakker om, hvad oldemor skal have i fødselsdagsgave udbryder Mathilde: Hun skal have pakken fra "Ham2scrap"!!! Derefter går den store jagt igang, for hun har åbenbart set et af de programmer jeg ikke har set... Vi finder det, og den færdige æske ser sådan her ud:


I æske står oldemors yndlings creme - så med god vilje kan æsken sagtens bruges til andet en gavekort.

Tak for alle de søde kommentarer til fastelavnsdragtern - Oliver blev kattekonge en gang og vandt for bedste udklædning 2 gange og Mathilde blev kattedronning en gang, så det var nogle lykkelige børn, vi havde i fastelavnsweekenden :o)