søndag den 22. april 2012

Et par søndagskort

To kort med stempler fra Magnolia - er vilde med deres stempler!



Jeg holder mere og mere af ægte syninger på kort, men hold da ferie det tager jo en krig at lave ;o)


Forsat god søndag til jer alle :o)

tirsdag den 17. april 2012

Forsøg

På SAM havde jeg en aftale med Mona fra scrapklubben om, at vi skulle forsøge os med et metalkort.

Mit kort endte med at se sådan ud:


Jeg skulle godt nok bruge lidt tid på ikke, at tænke på farverne, på de ting jeg ville have på kortet.

Næste forsøg, var et kort med peg stamps. Dvs. det var faktisk mit andet forsøg, med peg stamps, det første gik til OSH. Men første forsøg med bling på:


søndag den 15. april 2012

Scrap a mania april 2012

Hvilken fantastisk weekend!!

Hyggeligt selskab, en masse scrapbutikker og muligheden for at scrappe - kan man ønske sig mere, det skulle måske lige været lidt mere tid og et dankort, der automatisk fyldte sig selv op ;o)

Scrapklubben, eller noget af den for der var stort ser altid en af os, der var ude at shoppe:


Mine indkøb:


En lille forklaring til julestemplerne - jeg plejer altså ikke at tænke i julebaner på denne tid af året! Linda fra Scrapper, havde nogle lykkegaver med til 50 kr. normalt springer jeg ikke på sådan noget, men min veninde og jeg gav hinanden udfordringen - køb en lykkegave. Vi fik Linda til at været lykkens gudinde, og sørme om jeg ikke fik disse skønne julestempler fra Hero Arts, som jeg har set på hele julen, men bare aldrig har fået købt.

Sidst men ikke mindst så fik jeg den store ære at møde Annette (aka), efter at hun havde gået rundt på messen i 5 timer, og til sidst måtte efterlyse mig, så vi denne gang kunne hilse på hinanden - håber ikke det er sidste gang ;o)

Tak for en super hyggelig weekend.

fredag den 13. april 2012

EKSAMEN

Tusind tak til alle jer, der har krydset fingre osv. det må helt sikkert være det, der har givet det sidste held i dag :o)

Eksamen er overstået og jeg bestod, så det kan ikke være bedre.

Nu glæder jeg mig til, at skulle hygge på SAM hele weekenden :o))))

mandag den 9. april 2012

Eksamen fredag d.13!!

Mit scrap er forladt til fordel for bøger om Videnskabsteori. Indrømmer at jeg faktisk meget hellere ville scrappe end læse sådan en gang tør stof, men det er jo en vej jeg selv har valgt og jeg kommer ikke uden om, hvis jeg gerne vil være sygeplejerske.
Det hele løber af stablen på fredag d.13 - jeg grubler lidt over om det er en god dag at gå til eksamen... Jeg har en gang før, været til eksamen fredag d.13 kl.13 i lokale 113 og nej, jeg fik IKKe 13 ;o)))

Det eneste kreative jeg har lavet den sidste uge, var kagen til Olivers 7-års fødselsdag. Han ville gerne have en fodboldkage, så det fik han selvfølgelig: