onsdag den 5. juni 2013

Evigheds folde kort

Jeg laver altid kort til mine forældre på hhv. mors dag og fars dag. Kort til min far er desværre ikke sådan bare lige, at ryste ud af ærmerne, for han er på ingen måde til pynt. Når jeg laver kort til min mor, siger han altid at de er flotte, men vil samtidig gerne vide, hvorfor der skal være så meget pynt på!

I går jeg var en tur forbi Love2scrap med en veninde, som fik Pia til at give et lynkursus i et evighedskort - det var virkelig et lynkursus. 2 min. efter så var der et evighedskort, og jeg var ikke i tvivl om, at det var sådan et kort jeg skulle lave til min far... bare uden pynt ;o)

Kortet kom til, at se sådan her ud:

 Jeg kunne sagtens finde meget mere, at pynte det med, MEN min far blev rigtig glad for det, og sagde med et glimt i øjet: pyntet lige efter min smag ;)

5 kommentarer:

 1. Din far lyder som en RIGTIG mand - der skel ikke være så mange dikkedarer.
  Kortet er også bare fint, maskulint og smukt i de farver.
  Jeg har da fået et albumkursus på 1 minut hos Pia. Stik den...haha. Hun foldede lige et ark papir og gav mig med hjem. Og så skulle jeg bare lave en stak af dem - og så blev det et album.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare blevet flot!
  Jeg synes netop det svære ved dette kort er at pynte det- og er derfor gået helt i stå. Synes de er blevet meget rodede, de evighedskort jeg har forsøgt mig med, men dit er simpelthen så fint, så jeg må op på hesten igen, nu jeg kan se det godt kan lade sig gøre.

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot og kreativt... og lige tilpas pyntet.

  God weekend

  SvarSlet
 4. Så fint et kort....det kunne din far da ikke andet end blive glad for :o)

  SvarSlet