fredag den 12. juli 2013

Logescrap

I lørdags var jeg til logescrap - skønt endelig, at kunne være med igen (de sidste par måneder, har jo stået i læsningens tegn).

Jeg var med i to layout udfordringer. I den første udfordring, skulle der bruges: Bølgepap, hæfteklammer, stjerner, lynlås og farven hvid - hold nu fast jeg var mange forsøg igennem, før den sad i skabet!!! Det blev til dette layout:

 
I den næste udfordring, skulle vi følge en skitse. Jeg har desværre ikke skitsen mere, men mit layout kom til at se sådan ud:
 


Papiret buer lidt, da jeg har malet på baggrundspapiret, så det er lidt svært at se, men de brune streger går rundt i hele kanten, som den hvide streg gør på det øverste layout.

onsdag den 10. juli 2013

50% rabat hos Scrapfactory

I lørdags slog Scrapfactory dørene op til udsalg med 50% på ALT i butikken!! Jeg fik en rigtig god høst:
 

 
Mathilde er allerede flyttede ind i den lilla opbevaringsboks ;)

Rangers-stemplerne var oprindeligt ment som et køb Mathilde kunne få glæde af, men jeg tror også, at jeg kommer til at bruge dem - en del.
 
Med alle de nye indkøb, så skulle man måske ikke mene, at jeg lige nu stod i et nyt MUST HAVE, men jeg mangler i den grad en opbevaring til de nye Ranger Dylusion stempler, så hit modtages :)
 
 

fredag den 5. juli 2013

Taskekort

Da min kusines datter ønskede sig penge i konfirmationsgave, måtte scrapsagerne frem. Jeg er blevet ret vild med taskekortet, det er så nemt at lave, og bliver ret hurtig til mere end bare et kort.

Jeg kan umiddelbart ikke finde en tut, men det er set i et af How2scrap programmerne :)


Det færdige resultat:


Kortet inden i:
 
God weekend 


onsdag den 3. juli 2013

En ny scrapper på vej

Mathilde og jeg er alene hjemme i denne uge, da drenge er på "Drengerøvsferie" med farfar og onkel. Jeg spurgte Mathilde, hvad vi skulle finde på, når nu vi bare var os to tøser. Svaret kom som et lyn fra en klar himmel: Vi kunne kører i en scrapbutik, købe scrap og så kører hjem og scrappe - det er mors pige :o)

Tirsdag kørte vi ned til Rikke i Love2scrap. Jeg skulle alligevel se på Project life til mine billeder fra Ghana, så det var helt perfekt. Jeg fik købt lommer og Cinnamon core kit, som bare passer perfekt i farverne. Et album var ikke nødvendigt, for sådan et fik jeg af min kusine i Bachelorgave - så nu skal der scappes!
Mathilde gik længe rundt, og kunne ikke rigtig finde ud af, hvad hun ville lave. Hun fandt en hjertepunch, lidt papir og lidt pynt. Pludselig var hun helt stille... hun var faldet over en rød Smashbog, og så var der ikke så meget at rafle om: Mor den kunne jeg godt tænke mig. Jeg kunne se mig selv, når jeg står og aer papir... hun var solgt, så den kom med hjem, og det har igen af os fortrudt.

Tirsdag med vores høst, efter godt en time i butikken:

 
Da vi kom hjem, blev vi ret hurtig enige om, at indtage vores spisebord indtil drengen kommer hjem igen. Som Mathilde sagde, så må vi spise ved sofabordet ;o)
 
Mathilde med sin "lykkepakke":
 
Det er ene og alene Mathildes Smashbog, hun finder billeder, pynt, tegner og skriver selv:
 
Første side i bogen er færdig - jeg er blevet spurgt om to ting "Hvordan skriver man mig?" og "Hvad står der på den grønne?":
 
 
Vores tøseuge lakker mod enden, men hold da helt ferie, hvor har det været hyggeligt, så det gør vi helt sikkert igen!