torsdag den 27. januar 2011

Cherry on top Award

Her ligger jeg under dynen og har rigtig ondt af mig selv, og så finder jeg på Annettes blog en KÆMPE overraskelse - Annette har sendt denne award til mig:

Jeg er virkelig vokset en meter eller mere siden jeg så det, jeg er virkelig glad for den - TAK Annette :o)

Der er desværre lidt stille på min blog lige pt. da jeg er hængt op pga. ombygning herhjemme samt et praktikforløb på Herlev Hospital, som bare tager rigtig meget af min tid fordi det er så spændende. Praktikken slutter i morgen, og vi håber at være færdig med ombygningen i løbet af næste uge og SÅ skal der scrappes... måske også lidt før, sådan en award får det til at krible lidt i fingrene ;o)

Med sådan en award følger der også lidt forpligtelser, jeg skal fortælle 3 ting om mig selv:

1: Hej jeg hedder Rikke og præger min datter (på meget snart 3 år) til at scrappe. Hun har allerede været med på besøg hos Love2scrap og Scrapfactory, og hun var vild med det :o))

2: Jeg er uddannet grafiker, men læser nu til sygeplejerske og er lige blevet færdig med det første år.

3: Lige så meget som jeg nyder hygge med venner og familie, lige så meget nyder jeg en stille aften hjemme.

Awarden skal gives videre til 3 scrappere. Da det er til "Beautiful blogs with that little bit extra", vælger jeg at give den til 3, der altid giver en lille bid ekstra af sig selv og deres kreative evner, når der er behov for det:

1: Diana som bare er super kreativ, og laver helt fantastiske ting OGSÅ chokolade ;o)
2: Cecilles som også laver super scrap, er fantastisk til at udfordre andre (især med mønsterpapir), det huer jo lige sådan en som mig, der har været ved at sige nej til udfordinger ;o)
3: Lone som kan trylle og her mener jeg virkelig trylle og det er på ganske kort tid... der er stille på hendes blog i en uges tid e, eller stille fra den plads hun sidder ved når vi er sammen - pludselig er der liv og så skal jeg ellers love for, at hun på ingen tid har vendt almindeligt papir til noget som bare er lige mig :o)

2 kommentarer:

 1. Velbekomme - og dejligt at du blev glad.

  SvarSlet
 2. Hej søde Rikke

  Først vil jeg gerne have lov at sige: Hatten af for Rikke. Ny uddannelse og ombygning på samme tid, det er ikke små projekter du kaster dig ud i. Og så tusinde gange tillykke med den fine award, du har helt sikkert fortjent den. Jeg blev jo helt benovet da jeg læste videre ned og måtte "knibe en tåre" ;o) Af hjertet tak, jeg voksede sørenme også lige nogle centimeter (heldigvis i højden, ellers havde det været råt) ;o)
  Det er ikke hver dag man får så fin en award, men fortæl mig lige hvad det indebærer. Skal jeg også fortælle om det på min blog, sammen med 3 ting om mig selv og give den videre til 3 andre? Det gør jeg hjertens gerne :o)
  Endnu en gang tusinde tak og så glæder jeg mig bare til at give dig et stort knus den 12.
  Du får lige lidt at tage af indtil da:
  knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus knus

  SvarSlet