lørdag den 31. december 2011

Godt nytår

I det sidste indlæg i år, vil jeg benytte lejligheden til at takke for alle jeres søde kommentarer - de varmer og jeg sætter virkelig pris på dem.

Året sluttede desværre med at min Macbook afgik ved døden i går, så lige nu krydser jeg fingre for, at min egen it-nørd kan redde mine scrapdata!
Ellers ser jeg frem til 2012, som helt sikkert kommer til at byde på en masse nye projekter, og en masse scrapevents. Det første løber af stablen næste tirsdag d.10 i tirsdagsklubben hos Scrapfactory :o)

Til sidst skal lyde en tak til alle de dejlige scraptøser, som jeg har haft en masse hyggelige timer med i årets løb, det være sig både til scrap, men også til en snak på mail - TUSIND TAK :o)

GODT NYTÅR TIL JER ALLE :o)


3 kommentarer:

 1. Selv tak for dit hyggelige og dejlige bekendtskab i 2011. Selv om det begyndte med en anonym ryg !
  Tak for privat samarbejde og andre private ting. Og ikke mindst for alle dine hyggelige og trofaste kommentarer. Også selv om jeg nogen gange er blevet (mis)brugt til overspringshandlinger....
  Godt nytår til dig og dine fra Annette

  SvarSlet
 2. Ønsker også dig og din familie et rigtigt godt nytår.

  SvarSlet
 3. Og I lige måde søde Rikke. Jeg glæder mig også rigtig meget til det nye år og alle de nye hyggestunder vi skal have. Vi lægger jo ud med tirsdagsscrap og så er der lige Scrap'n Dream, det er da lige til at holde ud LOL. Glæder mig også meget til at se hvad I andre får lavet i årets løb og til al den inspiration der altid er at hente hos jer. Vi ses snart. Knus

  SvarSlet