torsdag den 19. juli 2012

Måske starten på en Smashbog

I morgen starter ferien med familien :o) Bilen er pakket og kl.6 i morgen tidlig er det afgang mod Tyskland. Det er først gang, at vores lille familie skal på campingferie, og vi alle 4 er meget spændte. Siden vi tog beslutningen om, at ferien i år skulle være en campingtur, har jeg tænkt på, hvordan jeg lettest kunne scrappe oplevelserne undervejs og pludselig var den der - en Smashbog!
Jeg har aldrig lavet sådan en før, så det passer vel meget godt til vores første campingferie - Novice, novice...

Går alt vel, så kommer jeg hjem fra en fantastisk ferie, med en fantastisk Smashbog :o)


Vi har alle 4 valgt noget, vi kunne forestille os i Smashbogen :o)

Vi ses om 14 dage.

3 kommentarer:

 1. Det er da en rigtig god ide, jeg har altid ført en slags dagbog når vi var på ferie, men en smash er da meget bedre. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Når jeg læser dette, er I jo allerede langt nede i Tyskland. Jeg håber, I finder lidt bedre vejr dernede sydpå. Her er det ikke vejr til camping !
  Rigtig god ferie til hele familien, og få nogle gode spændende oplevelser der kan komme i Smashbogen.

  Knus fra Annette

  SvarSlet
 3. Kære Rikke
  Du og familien ønskes en fantastisk ferie. Jeg kan jo se på billedet, at selvom vejret skulle gå hen og blive skidt, så kommer du ikke til at mangle beskæftigelse. Har dog lige set vejrudsigten og det ser i den grad ud til, at sommeren rammer Europa på mandag og det bliver kun bedre, så du har valgt det rette tidspunkt at holde ferie i ;o)
  Glæder mig meget til at se smashbogen når du kommer hjem igen. Rigtig god ferie.
  Knuuuuuus

  SvarSlet